Karatisté Sport Relaxu bodovali v anketě Sportovec Českolipska

Verze pro tisk |

Členové KARATE KLUBU SPORT RELAX přijeli v úterý 7. února na slavnostní galavečer a vyhlášení ankety Nejúspěšnější sportovec Českolipska za rok 2016 do Městského divadla v Novém Boru a na pódium jednotliví jeho členové vystoupali celkem pětkrát. Zaplněné hlediště aplaudovalo nejen našim sportovcům, ale všem oceněným. Potlesk patřil i aktérům doprovodného programu a zejména skvělému moderátorovi Radku Šilhanovi.

V první vyhlašované kategorii jsme s juniorským týmem děvčat obsadili skvělou druhou příčku, ve složení: Barbora Znamenáčková, Adéla Šinerová, Anna Vorlíčková, Klára Stratilová a Barbora Vlčková . Je to velice povzbudivé a věříme, že se probojujeme i na krajskou úroveň.

V následující kategorii mládež jednotlivec jsme měli dvě zastoupení. Barbora Znamenáčková a Adéla Šinerová se prosadily v silné mládežnické konkurenci a klub mohl oslavovat skvělé druhé místo Adély Šinerové a 9. místo Barbory Znamenáčkové. V této kategorii si vedeme velmi dobře již několik let.

Pavel Znamenáček byl zařazen do nominace trenérů a obsadil třetí příčku.

V nejprestižnější kategorii dospělých jsme letos měli jedno zastoupení a to v reprezentanta ČR Ondřeje Samka, který si pro cenu z pracovních důvodů nemohl přijít a páté místo převzal za Ondřeje jeho trenér Pavel Znamenáček.

Všem nominovaným gratulujeme k úspěchu a děkujeme za podporu v této anketě. Také děkujeme městu Česká Lípa a celému týmu za účast na slavnostím večeru.

Kompletní fotogalerii ze slavnostního předávání i celkové výsledky najdete ZDE.

Nahoru