SPORT RELAX slavil obrovský úspěch na Grand prix Ostrava

Verze pro tisk |

6 cenných kovů putuje do České Lípy. Sobota 4.11. 2017 byla ve znamení velkého úspěchu naší skromné výpravy!!!

Můžeme konstatovat, že to byla jedna z TOP soutěží na domácí scéně, která byla silně obsazena mezinárodní konkurencí s počtem 10 států,109 klubů, 700 závodníků, 1100 startů. Dobrá prezentace v televizi a silně obsazený turnaj, to trenéra Pavla Znamenáčka nalákalo do daleké Ostravy. Vyrazili jsme již pátek, abychom po dlouhé cestě měli dost odpočinku a udělali tak závodníkům komfort.

Nejmenší závodnice jsme zasvětily do víru velkých prestižních závodů a vedly si bravurně! Adéla Znamenáčková a Vanesa Klimplová se probojovaly do finále a tak porazili celé pole závodnic. Byla to první známka, že se tato soutěž vydaří a první medaile putovaly do našeho klubu. Finále skončilo pro Adélu Znamenáčkovou 3:2 a stříbro tak brala Vanesa Klimplová. Natálka Pokorná bojovala v kategorii 6-9 let a po porážce si napravila chuť v boji o bronz, který opět putoval do SPORT RELAXU. Pro malé holky určitě velký zážitek a zkušenost do budoucna.

Ti ostřílení startovali v nabitém poli zkušených reprezentantů, zejména ze Slovenska. Adéla Šinerová se probojovala až do bojů o bronz, ale nakonec v převaze rozhodčích z Polska prohrála 2:3 a brala 5. místo. Bára Znamenáčková spolu Áďou Šinerovou ještě startovaly v juniorských kategoriích a chuť si obě spravily dvěma bronzovými medailemi. Barbora ještě startovala v kategorii U21, kde skončila na sedmé příčce.

David Kavalír si vedl také skvěle, jak v kata U21, tak v juniorech. Vypjatá atmosféra, kdy musel přebíhat z jedné kategorie do druhé ho možná připravili o bronz. V kategorii U 21 a Juniorech bojoval o bronz, ale nakonec prohrál a veze domů krásná dvě pátá místa. "Byla to parádní zkušenost a zklamaný nejsem," řekl po závodech.

Božena Pavlasová se tradičně ukazuje v kata Masters a z Ostravy veze stříbrnou medaili.

VÝSLEDKY:

Áďa Znamenáčková - 1. místo (ml. žákyně U10 - 11)

Vanesa Klimplová - 2. místo (ml. žákyně U10 - 11)

Božena Pavlasová - 2. místo (masters)

Natálie Pokorná - 3. místo (ml. žákyně U6-9)

Áďa Šinerová - 3. místo (juniorky)

Bára Znamenáčková - 3. místo (juniorky)

Áďa Šinerová - 5. místo (dorostenky)

David Kavalír - 2x 5. místo (U21 a junioři)

Bára Znamenáčková - 7. místo (U21)

  

alt
alt
Nahoru